Direct aanmelden

Groepstrainingen
Individuele begeleiding
Workshops

Kennismakingscursus Nin-Jutsu Ouder & Kind Training

Samen met je vader of moeder actief bewegen en krachtig leren staan

Start kennismakingscursus Nin-Jutsu Ouder-Kind-Training
Sinds september vorige jaar zijn we gestart met een nieuwe trainingsvorm Nin-Jutsu Ouder-Kind-Training. Gezien de enorme positieve reacties van zowel kinderen als ouders en de toenemende vraag naar deze vorm van trainen starten we in september met nieuwe kennismakingscursussen.

Vanaf dinsdag 11 september zijn we gestart met een aantal nieuwe Ouder-Kind-Training. Op dit moment zijn er nog een aantal plaatsen vrij op de dinsdagmiddag vanaf 9 jaar en op de woensdagmiddag vanaf 7 jaar.

De Ouder-Kind-Training op de zaterdagochtend van 09.15 uur zit op dit moment vol. Aanmelden voor deze les is wel mogelijk. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst totdat er een plek vrijkomt.

Instromen in de Kind-Trainingen kan elke moment van het jaar. In de woensdagmiddag groep vanaf 7 jr. 18.15 uur zijn nog enkele plaatsen vrij en op de donderdagavond groep vanaf 12 jr. 18.15 uur zijn nog enkele plaatsen vrij.


Aanmelden Ouder-Kind-Training & Kind-Training

Praktische Informatie

Kennismakingscursussen Ouder-Kind-Training zijn inmiddels gestart. Er zijn nog plaatsten vrij op de woensdagmiddag 17.15-18.15 vanaf 7 jr. en op de dinsdagmiddag 17.15-18.15 vanaf 9 jr.

Kennismakingscursus Kind-Training is nog mogelijk op de woensdagmiddag 18.15 uur vanaf 7 jr. en op de donderdagmiddag 18.15 uur vanaf 12 jr.

Kennismakingscursus bestaat uit vijf trainingen en instromen kan elk moment van het jaar.

In de kennismakingscursus leer je Krachtig Staan, training je d.m.v. spelvorm je lichaam, leer je basisrollen, basishoudingen en verdedigings- en aanvallende technieken.

Investering is € 45,00 per cursus en na de cursus kun je lid worden van ons Trainingscentrum.