Direct aanmelden

Groepstrainingen
Individuele begeleiding
Workshops

TAI CHI VORM en TAI CHI RELEASE

Voor ontspanning en innerlijke rust

Nin-Jutsu

 

Wat zeggen de deelnemers erover...

José: "Door ernstige rugproblemen kwam ik via via op Tai Chi. Door langzaam te bewegen, bij elke verandering in houding stil te staan kwam ik er achter wat een goede houding is voor mij zodat ik geen pijn meer heb. Ik had last van een chronische ontsteking in mijn tussen wervelschijf van mijn rug. Een verandering in bewegen moet mijn inziens verinnerlijken, dat heeft tijd en aandacht nodig. Tai Chi geeft mij ruimte in mijn 'lijf'."

Henk: "Door Tai Chi te beoefenen bij Martini Art Dojo krijg ik handvaten aangereikt om te bewegen vanuit mijn basis. Bewegen vanuit mijn basis staat voor mij voor ontspannen, ontdekken, aarden/gronden, zelfvertrouwen, zelfontplooiing en 'vrijheid in bewegen' ook buiten de Dojo."

Tjeerd: "Al bewegend tot meditatieve concentratie komen. Contact met de aarde, energie stroomt. Maandagochtenden: Tai Chi les van Gerbrand Martini; nu inmiddels een jaar of twee. Het voelt goed en komt meer en meer in mijn dagelijkse systeem. Had ik er al eerder mee moeten beginnen? Nee, de tijd ( mijn tijd, dus) was er nu rijp voor."