Direct aanmelden

Groepstrainingen
Individuele begeleiding
Workshops

Jongens in hun Kracht®

Uniek trainingsprogramma voor jongens, meisjes en volwassenen

Jongens in hun Kracht® is een door Gerbrand Martini en Rita Kroeze ontwikkeld trainingsprogramma dat helpt jou op een sociaal-fysieke manier (weer) te verbinden met je eigen zachte kracht.

Het trainingsprogramma bestaat uit laagdrempelige bewegingsoefeningen die je eenvoudig kunt leren. Op elk moment van de dag kun je deze inzetten in situaties waarbij je de verbinding met je eigen kracht wilt voelen.

Eenvoud & Doen
De kracht van deze bewegingsoefeningen zit in de eenvoud. Door ze te doen ervaar je gelijk verbinding met je lichaam. Het startpunt is het bouwen aan een stevige fundering. Een stevige fundering geeft rust, ontspanning en ruimte.

Rust en ontspanning zijn basisvoorwaarden om je eigen zachte kracht te kunnen voelen. De ruimte geeft verbinding met je eigen kern en is daarmee een kompas om te leven en te handelen vanuit wie jij bent.

Krachtig trainingsprogramma voor iedereen
Het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht® is in eerste instantie ontwikkeld vanuit het gedachtegoed om jongens zich te leren verbinden met zichzelf en de wereld om hun heen door middel van bewegingsoefeningen.

Gezien de kracht van dit trainingsprogramma komen wij er steeds meer achter dat het voor iedereen, jongens, meisjes en zeker ook voor volwassenen, een zeer effectief trainingsprogramma is met verbluffende resultaten.

Direct Afspraak maken 1-op-1-training Jongens in hun Kracht Training

Ouders, opvoeders, coaches, trainer, docenten en andere professionals die dit sociaal-fysiek trainingsprogramma Jongens in hun Kracht® willen inzetten, kunnen zich via "www.jongensinhunkracht" aanmelden voor een gratis ervaringsworkshop Jongens in hun Kracht®

Over onze uniek trainingsprogramma Jongens in hun Kracht

Gratis Ervaringsworkshop

Meer weten

Doe mee met een gratis
Ervaringsworkshop
Jongens in hun Kracht®

Zaterdagmiddag
8 juni 14.00-16.00

Meer Info
Bel naar
0570-607636
of mob.
06-29057884

Direct Aanmelden