Direct aanmelden

Groepstrainingen
Individuele begeleiding
Workshops

Tarieven

Intuïtieve Release Coaching | 1-op-1-trainingen | Kindercoaching

Voor de individuele trainingen, Intuïtieve Release Coaching en Kindercoaching hanteren we de volgende tarieven Download Overzicht Tarieven

Overzicht Tarief Intuïtieve Release Coaching
Het standaardtarief voor volwassenen is €80,00 per sessie van 60 minuten. Het standaardtarief voor kinderen € 40,00 per sessie van 45 minuten. Afhankelijk van het netto gezinsinkomen is het mogelijk om van het standaardtarief af te wijken (dit wordt tijdens de eerste sessie bepaald).

Overzicht Tarief 1-op-1-training
Het standaardtarief voor kinderen & jongeren (samen met ouders) is € 70,00 per training van 45 min. tot 60 minuten. Voor volwassenen is het standaardtarief € 80,00 per training van 60 minuten. Iedere 1-op-1-training start met een gratis kennismakings- (intake)gesprek van 45 minuten.

Afhankelijk van het netto gezinsinkomen is het mogelijk om van het standaardtarief af te wijken (tarief wordt tijdens de 1ste training bepaald).

Wanneer je een afspraak niet na kunt komen, om wat voor reden dan ook, graag 24 uur voor aanvang van de afspraak afmelden. Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgemeld worden in rekening gebracht.

1-op-1-training via PGB
Het is mogelijk om een PGB (persoonsgebonden budget) deel te nemen aan 1-op-1-trainingen. Aanvraag voor een PGB gaat in Deventer via de gezinscoaches via de gemeente. Meer informatie hierover of voor het aanvragen van een PGB zie ook www.ciz.nl, www.pgb-plein.nl en www.pgb.nl.